Col·labora

Vols col·laborar i donar el teu suport a La Calamanda? Volem continuar informant-te i complir amb un gran repte: el de oferir-te una informació de qualitat i independent.

Necessitem de tu i de gent que crega amb aquest projecte. Informa't

Caixa Vinaròs: 95 3174 5899 9420 4185 8016

Caixa Rural Benicarló: IBAN ES63 3162 1299 2916 3740 8715


606 85 34 89 // 652 95 35 31

territori cultural
Les Camaraes de Vinaròs presenten el seu primer disc recopilatori

Les Camaraes de Vinaròs presenten el seu primer disc recopilatori

Aquest CD, gravat per Roberto Grañana i amb un disseny de portada realitzat per Joan Safont, està compost per un total de 16 cançons tradicionals de la localitat i d'altres pobles propers. Entre elles destaca la peça de Les Camaraes, la Jotilla, la Jota de 3, el Bolero de Vinaròs, Illes Columbretes o el Ball de Cintes

El CD està compost per 16 cançons tradicionals de Vinaròs i altres poblacions i està editat per l'Ajuntament i Caixa Vinaròs

El grup folklòric Les Camaraes ha presentat aquest divendres el seu primer disc recopilatori, una iniciativa que va començar a gestar-se en 2014 i que ara per fi ha vist la llum amb el suport de l'Ajuntament de Vinaròs i de Caixa Vinaròs.

Aquest CD, gravat per Roberto Grañana i amb un disseny de portada realitzat per Joan Safont, està compost per un total de 16 cançons tradicionals de la localitat i d'altres pobles propers. Entre elles destaca la peça de Les Camaraes, la Jotilla, la Jota de 3, el Bolero de Vinaròs, Illes Columbretes o el Ball de Cintes.

"Des de Cultura i Tradicions és la nostra obligació, sempre que el nostre pressupost ho permet, contribuir amb propostes com aquestes, que busquen preservar les tradicions musicals i sonores de la nostra població", ha assenyalat el regidor de Cultura, Festes i Tradicions, Marc Albella.

Pilar Torné, presidenta de Les Camaraes, ha agraït el suport de l'Ajuntament i de les altres entitats col·laboradores i persones que han participat en la producció d'aquest CD. A més, ha animat a la població a adquirir aquest disc, que sorgeix amb tres objectius principals: "difondre les nostres tradicions i donar-les a conèixer a les noves generacions, contribuir a l'autofinançament de l'entitat i servir de reclam perquè les persones interessades vinguen i s'uneixin a Les Camaraes, una entitat amb més de 75 anys d'història ".

La Calamanda no es fa responsable de les opinions emeses a través dels articles dels col·laboradors o de les declaracions dels invitats, ni les acceptem com a nostres ni tampoc tenim perquè compartir-les. Queden, per tant, emmarcades en el dret a la llibertat d'expressió, un dret que tampoc no contempla insults ni desqualificacions personals, més enllà del que implique una crítica a una gestió determinada.