Col·labora

Vols col·laborar i donar el teu suport a La Calamanda? Volem continuar informant-te i complir amb un gran repte: el de oferir-te una informació de qualitat i independent.

Necessitem de tu i de gent que crega amb aquest projecte. Informa't

Caixa Vinaròs: 95 3174 5899 9420 4185 8016

Caixa Rural Benicarló: IBAN ES63 3162 1299 2916 3740 8715


606 85 34 89 // 652 95 35 31

territori cultural

L’Orquestra de Càmera Filharmònica de Colònia toca el cel a Vinaròs

Davant un públic internacional, l’Orquestra de Càmera Filharmònica de Colònia va oferir un magnífic concert a l’auditori de Vinaròs el passat diumenge

Com citen al programa, el seu objectiu és fer arribar la música clàssica en tot el món. Fins arribar a sons celestials, les integrants del conjunt musical van fer gaudir el públic que omplia el pati de butaques fins al límit.

Gran repertori, també, a l’abast del gran públic, amb una primera part amb Antonio Vivaldi, Concert en re menor per a violoncel i orquestra, amb el solista Dimitrij Gornowskij; Concert per oboè, cordes i baix continu RV 452 amb el solista Tome Atanasov.

La primera part finalitzava en la peça de Wolfrang Amadeus Mozart, Sinfonia de Salzsburg, divertiment en fa major.

La segona part del concert prosseguia amb una peça de Johann Sebastian bach, concert en re menor per a oboè, violí i orquestra BWV 1060 amb els solistes Segey Didorenko i Tome Atanasov. Una altra peça de Tchaikovski per a violoncel i orquestra amb el solista Dimitrij Gornoskij i el ondo Concenrtante de Paganiini amb el solista Sergey Didorenko cloïen el gran concert. 

La Calamanda no es fa responsable de les opinions emeses a través dels articles dels col·laboradors o de les declaracions dels invitats, ni les acceptem com a nostres ni tampoc tenim perquè compartir-les. Queden, per tant, emmarcades en el dret a la llibertat d'expressió, un dret que tampoc no contempla insults ni desqualificacions personals, més enllà del que implique una crítica a una gestió determinada.