Col·labora

Vols col·laborar i donar el teu suport a La Calamanda? Volem continuar informant-te i complir amb un gran repte: el de oferir-te una informació de qualitat i independent.

Necessitem de tu i de gent que crega amb aquest projecte. Informa't

Caixa Vinaròs: 95 3174 5899 9420 4185 8016

Caixa Rural Benicarló: IBAN ES63 3162 1299 2916 3740 8715


606 85 34 89 // 652 95 35 31

territori cultural
Tornen les Jam literàries a Raquel papers

Tornen les Jam literàries a Raquel papers

Aquest Octubre, reprenem les Jams a Raquel Papers

Troia, els lil·liputencs, Ací no paga ni déu!, V de Vendetta, Fuente Ovejuna tod@s a una, les Germanies, Rebel·lió a la granja... són exemples d'estratègies col·lectives per aconseguir un objectiu comú. 

 Com l'any passat, els dijous, concretament el 26 d'octubre a les 20:00h et convidem a compartir la JAM LITERÀRIA dedicada a Les estratègies compartides a l'Atelier de Raquel Papers c/ Cèsar Cataldo 5. 
Cerca a la teua biblioteca les estratègies col·lectives que hages descobert en els teus secrets literaris. D'això en volem parlar. Amb un enfocament original, creatiu, obert i compartit imaginem altres realitats possibles. 

En aquesta Jam podem fer un homenatge a la creativitat col·lectiva per superar objectius o per assolir metes. Un repte en aquest món individual que ignora i esborra els exemples de la força de la unió de les col·lectivitats. 
Ja saps; a les jams el que es tracta és de gaudir de la lectura compartida. 
Pots portar fragments d'obres, poemes, lletres de cançons... qualsevol text que t'agradaria compartir i comentar amb el grup. Pots venir també només a escoltar i gaudir... el grau de participació el poses tu. 
Els llibres, tancats als prestatges, no fan res més que omplir-se de pols; agafa'ls, rebusca, tria,

La Calamanda no es fa responsable de les opinions emeses a través dels articles dels col·laboradors o de les declaracions dels invitats, ni les acceptem com a nostres ni tampoc tenim perquè compartir-les. Queden, per tant, emmarcades en el dret a la llibertat d'expressió, un dret que tampoc no contempla insults ni desqualificacions personals, més enllà del que implique una crítica a una gestió determinada.