Col·labora

Vols col·laborar i donar el teu suport a La Calamanda? Volem continuar informant-te i complir amb un gran repte: el de oferir-te una informació de qualitat i independent.

Necessitem de tu i de gent que crega amb aquest projecte. Informa't

Caixa Vinaròs: 95 3174 5899 9420 4185 8016

Caixa Rural Benicarló: IBAN ES63 3162 1299 2916 3740 8715


606 85 34 89 // 652 95 35 31

territori cultural

El Petit Festival viu una primera gran jornada musical

El Petit Festival va engegar ahir amb força tota la seua maquinària musical de contingut sensible i llengues minoritzades amb els guanyadors d'aquesta edició

Primaël Montguazi cantava des del Mercat central, com a guanyador del 2on Concurs de Cantautors Amb la Veu Petita. Cantautor en llengua occitana al qual seguia Abraham Rivas, Maria Faubel, Ual·la o Joan Rovira.

Cloïa la primera jornada, "a l'hora de les bruixes", El sobrino del diablo. Una primera gran jornada. Avui continua amb el cartell del concert en l’escenari únic de la plaça Mestres del temple. Un cartell molt atractiu que comptarà amb Marc Parrot o  Rafa Pons entre altres  ... i la presentació en directe del primer treball de Dani Tejedor, acompanyat per un altre gran, el seu germà Leo.

Blusmans i blueswomans, rockanrollers, ànimes soul, cantautors aficionats i apassionades, amants de la música en general... al Petit Festival us esperen per a compartir la segona jornada del festival, una proposta "petita", que creix cada any.

 

">

 

">

 

 

La Calamanda no es fa responsable de les opinions emeses a través dels articles dels col·laboradors o de les declaracions dels invitats, ni les acceptem com a nostres ni tampoc tenim perquè compartir-les. Queden, per tant, emmarcades en el dret a la llibertat d'expressió, un dret que tampoc no contempla insults ni desqualificacions personals, més enllà del que implique una crítica a una gestió determinada.