Col·labora

Vols col·laborar i donar el teu suport a La Calamanda? Volem continuar informant-te i complir amb un gran repte: el de oferir-te una informació de qualitat i independent.

Necessitem de tu i de gent que crega amb aquest projecte. Informa't

Caixa Vinaròs: 95 3174 5899 9420 4185 8016

Caixa Rural Benicarló: IBAN ES63 3162 1299 2916 3740 8715


606 85 34 89 // 652 95 35 31

territori cultural
Més de 1.400 persones visiten l'exposició sobre Blasco Ibáñez durant la primera setmana

Més de 1.400 persones visiten l'exposició sobre Blasco Ibáñez durant la primera setmana

L’exposició «El rostre de les lletres», dedicada a Vicente Blasco Ibáñez, està tenint una gran acollida entre el públic. Només durant la primera setmana, més de 1.400 persones han visitat la mostra, una xifra que anirà augmentant durant les properes setmanes coincidint amb l’inici de la temporada d’estiu.

La mostra recull un total de 48 fotografies que retraten els moments claus de la vida del cèlebre escriptor valencià, juntament amb retrats dels grans escriptors espanyols que van coincidir amb ell (Pío Baroja, Antonio Machado, Valle Inclán, Emilia Pardo Bazán...).

Aquesta és la primera exposició que el Consorci de Museus de la Comunitat Valenciana ha cedit a Benicarló, després de la declaració oficial del Mucbe com a museu. La mostra ha estat el punt de partida per a establir una col·laboració permanent entre l’Ajuntament de Benicarló i el Consorci de Museus que permetrà portar a Benicarló altres exposicions i projectes de gran qualitat.

 

La Calamanda no es fa responsable de les opinions emeses a través dels articles dels col·laboradors o de les declaracions dels invitats, ni les acceptem com a nostres ni tampoc tenim perquè compartir-les. Queden, per tant, emmarcades en el dret a la llibertat d'expressió, un dret que tampoc no contempla insults ni desqualificacions personals, més enllà del que implique una crítica a una gestió determinada.