Col·labora

Vols col·laborar i donar el teu suport a La Calamanda? Volem continuar informant-te i complir amb un gran repte: el de oferir-te una informació de qualitat i independent.

Necessitem de tu i de gent que crega amb aquest projecte. Informa't

Caixa Vinaròs: 95 3174 5899 9420 4185 8016

Caixa Rural Benicarló: IBAN ES63 3162 1299 2916 3740 8715


606 85 34 89 // 652 95 35 31

la porta verda
Vilafranca comptarà amb Greenpeace per a un projecte Life per a gestió de recursos forestals

Vilafranca comptarà amb Greenpeace per a un projecte Life per a gestió de recursos forestals

L'Ajuntament de Vilafranca ha presentat un projecte per al programa Life relacionat amb la sostenibilitat dels recursos forestals del terme de la localitat. L'objectiu seria aprofitar els recursos que ofereix la massa boscosa en la població i, d'aquesta manera, millorar la qualitat mediambiental del bosc. La iniciativa compta amb el suport de Greenpeace, que s'ha convertit en soci del projecte
 
L'objectiu, segons ha assenyalat l'alcalde de Vilafranca, Óscar Tena, és que "els recursos s'aprofiten de manera sostenible respectant la biodiversitat". La iniciativa pretén generar llocs de treball.
 
El projecte Life té un cost de 210.000 euros. Si Vilafranca és seleccionada rebria 132.000 euros. El consistori ha valorat el fet que Greenpeace haja confiat en la iniciativa posada en marxa per Vilafranca, tenint en compte que l'organització dóna suport a pocs projectes d'aquestes característique

La Calamanda no es fa responsable de les opinions emeses a través dels articles dels col·laboradors o de les declaracions dels invitats, ni les acceptem com a nostres ni tampoc tenim perquè compartir-les. Queden, per tant, emmarcades en el dret a la llibertat d'expressió, un dret que tampoc no contempla insults ni desqualificacions personals, més enllà del que implique una crítica a una gestió determinada.