Col·labora

Vols col·laborar i donar el teu suport a La Calamanda? Volem continuar informant-te i complir amb un gran repte: el de oferir-te una informació de qualitat i independent.

Necessitem de tu i de gent que crega amb aquest projecte. Informa't

Caixa Vinaròs: 95 3174 5899 9420 4185 8016

Caixa Rural Benicarló: IBAN ES63 3162 1299 2916 3740 8715


606 85 34 89 // 652 95 35 31

express

Paella del Petit festival: pura energia abans del concert del dia 21

El jardí del Mucbe va acollir un acte que serveix a cada edició per calfar motors poc abans del Petit festival: l'elaboració d'una paella que dona energia als membres de l'organització

 

 En aquesta ocasió van ser dos les monumentals paelles que cuuinades per Franjo i Roman van donar energia i calfor a tot l'equip que encara el tram final en ultimar tots els detalls que faran possible el macroconcert del pròxim dia 21. El cartell d'aquest any conté noms tant atractius com poderosos: Carles Denia, El niño de la Hipoteca y los ratones, Mr. Kilombo, Xarim Aresté, Àngela Forquet, Patricia Lázaro o Candela Roots seran els plats forts de la quarta edició d'aquest festival únic de cançó d'autor. 

Posterioment, en finallitzar les postres, la terrassa del Bar Casal es va convertir en escenari per a les actuacions de Miquel Iruela i Dani Tejedor, un concert que va ficar el fil musical i va crear l'atmosfera previa a la cita del pròxim dissabte. 

La Calamanda no es fa responsable de les opinions emeses a través dels articles dels col·laboradors o de les declaracions dels invitats, ni les acceptem com a nostres ni tampoc tenim perquè compartir-les. Queden, per tant, emmarcades en el dret a la llibertat d'expressió, un dret que tampoc no contempla insults ni desqualificacions personals, més enllà del que implique una crítica a una gestió determinada.