Col·labora

Vols col·laborar i donar el teu suport a La Calamanda? Volem continuar informant-te i complir amb un gran repte: el de oferir-te una informació de qualitat i independent.

Necessitem de tu i de gent que crega amb aquest projecte. Informa't

Caixa Vinaròs: 95 3174 5899 9420 4185 8016

Caixa Rural Benicarló: IBAN ES63 3162 1299 2916 3740 8715


606 85 34 89 // 652 95 35 31

express
Peníscola aprova un paquet de mesures socials abans de tancar l'any 2017

Peníscola aprova un paquet de mesures socials abans de tancar l'any 2017

Amb les ajudes aprovades, es completen els pagaments a les famílies que han sol·licitat ajudes d'emergència social i pobresa energètica en el municipi, a totes i cadascuna d'elles doncs l'àrea de Serveis Socials ha tramitat i atès totes les peticions que, d'acord a la llei i als requisits requerits, s'han tramitat a la localitat

La Junta de Govern Local celebrada avui a l'Ajuntament de Peníscola ha aprovat l'últim paquet d'ajudes socials abans del tancament de l'any 2017. Amb les ajudes aprovades, es completen els pagaments a les famílies que han sol·licitat ajudes d'emergència social i pobresa energètica en el municipi, a totes i cadascuna d'elles doncs l'àrea de Serveis Socials ha tramitat i atès totes les peticions que, d'acord a la llei i als requisits requerits, s'han tramitat a la localitat. En conjunt, l'Ajuntament, sumant les aprovades en el dia d'avui, destina al llarg d'aquest any un total de 75.000 € perquè les famílies més necessitades comptin amb els subministraments bàsics com la llum o comptin amb ajuts per al pagament del lloguer , entre d'altres. La regidora de l'àrea, Maria Jesús Albiol, ha portat avui a la Junta de Govern l'aprovació d'aquestes ajudes amb les que finalitza el tràmit anual, "hem fet un esfierzo per no deixar ningú fora d'aquests programes, hem ampliat les partides i hem aconseguit atendre totes les famílies que, complint els requisits que imposa la llei, han demandat els ajuts socials i d'emergència ", esforç que el mateix alcalde, Andrés Martínez, ha destacat, recordant que per a l'exercici 2018 s'ha consignat una partida d'igual quantitat en previsió de les sol·licituds de l'any que ve. "Hem de treballar per generar oportunitats d'ocupació per a totes les famílies però mentre hi hagi qui estigui fora del mercat laboral i pateixi necessitat, hem de seguir apostant per aquests mecanismes de solidaritat" ha manifestat el primer edil que ha insistit en la seva prioritat pel benestar social de les persones.

 

La Calamanda no es fa responsable de les opinions emeses a través dels articles dels col·laboradors o de les declaracions dels invitats, ni les acceptem com a nostres ni tampoc tenim perquè compartir-les. Queden, per tant, emmarcades en el dret a la llibertat d'expressió, un dret que tampoc no contempla insults ni desqualificacions personals, més enllà del que implique una crítica a una gestió determinada.