Col·labora

Vols col·laborar i donar el teu suport a La Calamanda? Volem continuar informant-te i complir amb un gran repte: el de oferir-te una informació de qualitat i independent.

Necessitem de tu i de gent que crega amb aquest projecte. Informa't

Caixa Vinaròs: 95 3174 5899 9420 4185 8016

Caixa Rural Benicarló: IBAN ES63 3162 1299 2916 3740 8715


606 85 34 89 // 652 95 35 31

express
Vinaròs i Benicarló acolliran el 3r Fòrum de Mercats del territori valencià

Vinaròs i Benicarló acolliran el 3r Fòrum de Mercats del territori valencià

Presidents de Mercats Municipals i càrrecs polítics de l'àrea de comerç de tota la Comunitat Valenciana es donaran cita el 16 d'octubre a les dues localitats per parlar de la realitat dels mercats municipals valencians


El proper dilluns 16 d'octubre es durà a terme a Vinaròs i Benicarló el 3r Fòrum de Mercats de la Comunitat Valenciana, un esdeveniment que en aquesta edició porta el títol de "Mercats Municipals: una opció de futur?

En roda de premsa el regidor de Comerç i Turisme, Domènec Fontanet, ha explicat que aquesta cita serà "la culminació de molts mesos de treball per a les regidories de Comerç i Turisme d'ambdues localitats, que van ser triades com a seu per a aquesta jornada de debat entorn de la realitat dels mercats municipals valencians ".

Fontanet ha explicat que a aquest Fòrum, l'última edició del qual va ser a Alcoi, assistiran presidents dels Mercats Municipals i càrrec polítics de l'àrea de Comerç de tota la comunitat. La programació començarà a les 10:00 hores en el Vinalab, amb la recepció dels assistents i continuarà tot el matí amb diverses ponències i presentació de bones pràctiques.

La regidora de Turisme i Comerç de Benicarló, Rosana Marzá, ha explicat que durant la tarda els presents es traslladaran al Magatzem de la Mar de Benicarló, per continuar amb les xerrades i oferir finalment les conclusions de l'esdeveniment, a les 17:00 hores. "Per a nosaltres és un honor que la Conselleria, en el primer fòrum que s'organitza a la província de Castelló, hagi triat els nostres municipis per dur a terme aquesta activitat", ha assenyalat Marzá.

Després de detallar la programació prevista, tant els regidors com el president del Mercat de Vinaròs, Àngel Martínez, i Rebeca Foix, representant del Mercat de Benicarló, han indicat que l'assistència a aquest Fòrum és lliure, si bé els interessats en assistir a les xerrades s'han de registrar de forma gratuïta al web http //: bit.ly/inscripcio_3forum_mercat per a una millor organització.

Per a més informació els interessats es poden comunicar amb l'ADL / AFIC de l'Ajuntament de Vinaròs, al telèfon 964407700 o amb l'AFIC de l'Ajuntament de Benicarló al telèfon 964825013.

 


La Calamanda no es fa responsable de les opinions emeses a través dels articles dels col·laboradors o de les declaracions dels invitats, ni les acceptem com a nostres ni tampoc tenim perquè compartir-les. Queden, per tant, emmarcades en el dret a la llibertat d'expressió, un dret que tampoc no contempla insults ni desqualificacions personals, més enllà del que implique una crítica a una gestió determinada.