Col·labora

Vols col·laborar i donar el teu suport a La Calamanda? Volem continuar informant-te i complir amb un gran repte: el de oferir-te una informació de qualitat i independent.

Necessitem de tu i de gent que crega amb aquest projecte. Informa't

Caixa Vinaròs: 95 3174 5899 9420 4185 8016

Caixa Rural Benicarló: IBAN ES63 3162 1299 2916 3740 8715


606 85 34 89 // 652 95 35 31

express

'Camí de l'Ermitana' i 'Colors de setembre', ambdues de Pere Martell, coberta i contracoberta del Programa de Festes Patronals de Peníscola 2017

La regidoria de Festes de l'Ajuntament de Peníscola, després de la posada en marxa d'una campanya en xarxes socials per aconseguir la imatge de portada i la de contraportada del programa de Festes Patronals, ha comunicat avui el resultat del concurs

La imatge titulada “Camí de l’Ermitana” i la instantània “Colors de setembre” han estat les triades com a portada i contraportada respectivament; ambdues de Pere Martell, veí de la localitat

Amb 21 imatges a concurs i un total de 2647 “m'agrada” comptabilitzats, es va realitzar després de la votació popular la preselecció amb les cinc instantànies més votades, de les quals, han estat triades les dues citades per un jurat compost per fotògrafs professionals i la Cort d'Honor; tal com indiquen les bases del concurs.

Avui, la futura Reina de les Festes de 2017, Alejandra Martín, que serà coronada el proper dia 7 de setembre, ho ha fet públic al costat de la regidora de festejos, Raquel París, i ha aprofitat per felicitar als guanyadors, així com per agrair als concursants la seva participació. Part de la futura Cort d'Honor les han acompanyat en la presentació, així com els professionals que han format part del jurat.

En els últims anys, la regidoria convocava un concurs a través del com els participants enviaven les imatges en format imprès per exposar, d'entre les quals únicament un jurat professional seleccionava la imatge guanyadora. “Amb l'objectiu que hi hagués més participació i més veïns i veïnes poguessin opinar a través dels “m'agrades”, decidim activar aquest concurs a les xarxes socials, en el perfil de l'Ajuntament”, ha explicat la regidora, que ha valorat molt positivament els més de 2600 vots.

El primer i segon premi, a més d'ocupar la portada i contraportada del programa festiu, compten amb una remuneració de 200€ i 100€ respectivament.

La Calamanda no es fa responsable de les opinions emeses a través dels articles dels col·laboradors o de les declaracions dels invitats, ni les acceptem com a nostres ni tampoc tenim perquè compartir-les. Queden, per tant, emmarcades en el dret a la llibertat d'expressió, un dret que tampoc no contempla insults ni desqualificacions personals, més enllà del que implique una crítica a una gestió determinada.