Col·labora

Vols col·laborar i donar el teu suport a La Calamanda? Volem continuar informant-te i complir amb un gran repte: el de oferir-te una informació de qualitat i independent.

Necessitem de tu i de gent que crega amb aquest projecte. Informa't

Caixa Vinaròs: 95 3174 5899 9420 4185 8016

Caixa Rural Benicarló: IBAN ES63 3162 1299 2916 3740 8715


606 85 34 89 // 652 95 35 31

express
S'instal·len els senyals de la nova ruta

S'instal·len els senyals de la nova ruta "L'Herència del Temple" a Alcalà de Xivert

La nova ruta turística "L'Herència del Temple", desenvolupada des de l'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre per convertir la riquesa patrimonial del nucli d'Alcalà en focus d'atracció de visitants

Aquesta nova inicitiva està a punt de impulsar-se. Així, ja s'han instal·lat els diferents senyals, en forma de faristol, que se situen als principals monuments i espais arquitectònics rellevants, com el castell de Xivert, el campanar, l'església parroquial i altres punts del nucli històric. En els panells, es detallen aspectes històrics de cada monument, així com curiositats i continguts destinats al públic familiar. A més, cada panell compta amb un codi QR que permetrà descarregar els continguts a través del telèfon mòbil.

També s'ha instal·lat el símbol de la ruta en forma de senyal a terra, en diferents punts de la població, per seguir l'itinerari marcat, així com un photocall emplaçat a la plaça Sant Joan, per marcar la presa de fotos per part de els visitants. Per aprofitar l'important flux de visitants amb què compta Alcossebre, s'instal·larà una aplicació de realitat virtual a l'Oficina de Turisme d'Alcossebre que “permetrà que els visitants es facen una idea de com són els principals monuments d'Alcalà i la seva importància històrica i artística i s’animen a desplaçar-se per visitar-los i conèixer-los”, ha explicat la regidora de Turisme, Alejandra Roca.

La Calamanda no es fa responsable de les opinions emeses a través dels articles dels col·laboradors o de les declaracions dels invitats, ni les acceptem com a nostres ni tampoc tenim perquè compartir-les. Queden, per tant, emmarcades en el dret a la llibertat d'expressió, un dret que tampoc no contempla insults ni desqualificacions personals, més enllà del que implique una crítica a una gestió determinada.