Col·labora

Vols col·laborar i donar el teu suport a La Calamanda? Volem continuar informant-te i complir amb un gran repte: el de oferir-te una informació de qualitat i independent.

Necessitem de tu i de gent que crega amb aquest projecte. Informa't

Caixa Vinaròs: 95 3174 5899 9420 4185 8016

Caixa Rural Benicarló: IBAN ES63 3162 1299 2916 3740 8715


606 85 34 89 // 652 95 35 31

activisme

Troben a una família de gossos desnodrida a La Sotà i adopten un dels cadells

Vivim en un món d’espills i reflexes i sovint contradictori. Si el dimecres passat algú o alguns individus mataven a trets a dos gossos, ahir a la tarda un grup de xiquets van trobar una gosseta amb els seus 5 cadelles a la Partida La Sotà de Benicarló. Desnodrits i mig amagats en un indret d’aquesta zona de la ciutat, els gossets sobreviuen com poden. Els xiquets, dos d’ells de Barcelona i gran amants dels animals, van aconseguir agafar a un d’ells. El van portar al veterinari i li van donar menjar i aigua. Estava en un estat llastimós. El grup de xavals es va ficar en contacte amb Soscan de Benicarló, i la protectora els va indicar que anirien fins la zona per tal de poder trobar a la resta de la família.

L’anècdota remarcable sorgeix quan els xiquets van tenir la idea de donar-lo a l’home al qual dimecres li van matar els gossos. Ara, aquest relat podria acabar en un final rodó si la protectora pugues trobar a la resta de la seua família i adoptants que els pogueren acollir en una llar. Caldrà esperar.  

 

 

 

La Calamanda no es fa responsable de les opinions emeses a través dels articles dels col·laboradors o de les declaracions dels invitats, ni les acceptem com a nostres ni tampoc tenim perquè compartir-les. Queden, per tant, emmarcades en el dret a la llibertat d'expressió, un dret que tampoc no contempla insults ni desqualificacions personals, més enllà del que implique una crítica a una gestió determinada.