Col·labora

Vols col·laborar i donar el teu suport a La Calamanda? Volem continuar informant-te i complir amb un gran repte: el de oferir-te una informació de qualitat i independent.

Necessitem de tu i de gent que crega amb aquest projecte. Informa't

Caixa Vinaròs: 95 3174 5899 9420 4185 8016

Caixa Rural Benicarló: IBAN ES63 3162 1299 2916 3740 8715


606 85 34 89 // 652 95 35 31

activisme

Peníscola pedaleja a benefici de la investigació del càncer infantil

Aquest any l'esdeveniment i part de la inscripció al mateix és en benefici de la Fundació de l'Hospital Infantil Sant Joan de Déu, concretament per al projecte de recerca del càncer infantil que impulsa Polseres Candela

La regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Peníscola, juntament amb l'Associació Cicle Indoor de la localitat, ha presentat aquest matí la sisena edició de l'esdeveniment esportiu vinculat a aquesta disciplina que es desenvolupa en el Passeig Marítim amb gran expectació. El Cicle Indoor Ciutat de Peníscola tindrà lloc el dia 2 de setembre, “amb un alt nivell de participació, doncs ja comptem amb 160 inscrits” ha explicat la presidenta de l'entitat organitzadora, María Dolores Bayarri, xifra que ha superat totes les expectatives a diverses setmanes de la cita esportiva.

En quasi 6 anys, aquest esdeveniment esportiu pràcticament a triplicat els seus participants, superant de llarg la xifra de 60 bicicletes amb les quals va arrencar en la seva primera edició. “Un escenari d'excepció, una organització de 10 per part de l'associació i l'alt interès i seguiment que gaudeix aquest esport en el propi municipi, han consolidat la cita per la qual vull felicitar al Cicle Indoor i a tots els seus participants” ha assegurat l'alcalde, Andrés Martínez, destacant també la dimensió nacional del propi esdeveniment, doncs comptarà amb participants procedents de Madrid, Zaragoza, Teruel, Segòvia, Toledo, Granada o Valladolid.

Aquest any, a més, compta amb un al·licient afegit i és que l'esdeveniment i part de la inscripció al mateix és en benefici de la Fundació de l'Hospital Infantil Sant Joan de Déu, concretament per al projecte de recerca del càncer infantil que impulsa Polseres Candela. Les seves impulsores han estat presents en la presentació de l'esdeveniment i agraït a l'organització i participants la seva col·laboració a través de l'adquisició d'una Polsera Candela amb els colors corporatius del Cicle Indoor i una significativa granadura en forma de bicicleta.
Des de l'organització s'ha destacat així mateix, la rellevància dels monitors de Best Cycling en l'esdeveniment, en les files del qual compten amb els millors del món en aquesta disciplina, destacant el monitor més jove de la categoria amb tan sols 16 anys, que és a més de Peníscola - Eric Teixidor - i participarà com a monitor en les sessions igual que la resta de l'equip de l'Associació.

La Calamanda no es fa responsable de les opinions emeses a través dels articles dels col·laboradors o de les declaracions dels invitats, ni les acceptem com a nostres ni tampoc tenim perquè compartir-les. Queden, per tant, emmarcades en el dret a la llibertat d'expressió, un dret que tampoc no contempla insults ni desqualificacions personals, més enllà del que implique una crítica a una gestió determinada.